Hamarosan anya leszel?

HappyBaby Program

90 napos személyes mentorálás, coaching kismamáknak
by Andrea Szőrfi
Kismama-és AnyaMentor, Coach

Életed egyik legnagyobb pillanata előtt állsz, hamarosan ANYA leszel? Mégsem tudod 100%-osan megélni, nem érzed magad felhőtlenül boldognak, mert tele vagy megválaszolatlan kérdésekkel, félelmekkel?

 • Hogyan legyek jó anya, ha nem érzem magam ősanya típusnak?
 • Egészséges lesz a baba?
 • Most véget ért a szabad életem?
 • Hogyan leszek képes a kapott rossz szülői mintáimat átalakítva tudatos értékrend alapján nevelni gyermekemet?
 • Hogyan fogom ellátni a babát a hétköznapokban, amíg a férjem dolgozik?
 • Mit kezdek majd a babával a kórházból hazatérve?
 • Hogyan leszek képes megteremteni az életünkben a harmóniát nőként, feleségként és anyaként?
 • Hogyan őrizzem meg az intimitást a párkapcsolatomban?

Ismerősen cseng?

Ne aggódj, nem vagy egyedül, hiszen ezek a gondolatok a babavárás természetes velejárói. Most egy számodra ismeretlen útra léptél, életed új szakaszához érkeztél, ahol eddig nem ismert dolgok várnak Rád és erre az újonnan alakuló családod érdekében tudatosan fel kell készülnöd.

Hidd el, pontosan tudom, mit érzel.

Az első babánkkal való terhességem során döbbentem rá, hogy a babavárás sokszor félelmetes, ijesztő, fárasztó, küzdelmes és cseppet sem olyan mézes-mázos álombeli, mint amilyennek a legtöbben elképzelik. Kavarogtak bennem az érzések. Egyrészt leírhatatlanul boldog voltam, hogy sikerült természetes úton teherbe esni, másrészt azonnal nyomasztott a felelősségvállalás súlya és a rémisztő ismeretlenség. Annyira sok volt a bennem cikázó gondolat és megválaszolatlan kérdés, hogy észre sem vettem, hogy a baba is megérezte, hogy valami nem jól működik bennem.

…ekkor jött a rossz hír, amitől minden várandós nő retteg…kimondták, VESZÉLYEZTETETT terhes lettem. Azonnal feküdni kell. Hogy megnyugtassam magam, rengeteget kérdezősködtem az ismerőseim körében, akik már szültek, folyton a Google-t böngésztem, de belefáradtam, mert mindenhol különböző választ kaptam, ami cseppet sem jelentett megnyugvást számomra. Végül úgy döntöttem, hogy búcsút intek a félelmeimnek és A BABAVÁRÁST IS A TUDATOSSÁG JEGYÉBEN TÖLTÖM.

Rengeteget olvastam, tanultam, kutattam a babapszichológiát, az anyává válás lelki folyamatait és a legfontosabb, hogy végig a tudatosságot választva figyeltem magamat, a párkapcsolatomat, az egyéb kapcsolataimat, a viselkedésmintáimat, a konfliktuskezelési módszereimet és mindent az életemben, ami meghatározza a működésemet.

Ennek köszönhetően a babánk egészségesen növekedett a pocakomban és vágyaim szerint tervezett csodás szülésben volt részünk, melyben minden úgy alakult, ahogy elképzeltem.

A második várandóságom alatt a korábbi kérdéstenger helyett újabb gondolatok merültek fel bennem, mint

 • Hogyan leszek képes mindkét babát azonos módon szeretni?
 • Mi lesz, ha nem jut elegendő idő minkét babára?
 • Hogyan kerüljem el a testvérféltékenységet?
 • Szülés? Biztos túlélem majd? Mi van, ha mégsem?
 • Két gyerek után is kívánatos leszek még?
 • Lesz még alkalmunk randizni, kettesben utazni? Egyáltalán megmarad az intimitás? Tetszeni fogok a férjemnek?
 • Hogyan oldjam meg az életemet két gyerekkel?

Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket kaptam a barátnőimtől és ismerőseimtől is, amikor rádöbbentem, hogy minden nőben ott rejlik önmaga kivételes képessége arra, hogy tudatos anyaként harmóniában éljen. Azonban az egyensúly, a boldog házasság és a magabiztos anyaság befektetett munka és megfelelő segítség nélkül nem megy.

Annak érdekében, hogy minél több Hozzád hasonló nőnek tudjak segíteni, life coachként kidolgoztam a HAPPYBABY programomat, amellyel a babavárás időszakában támogatom a hölgyeket abban, hogy tudatosan készüljenek fel az anyaságra és segítem őket abban, hogy ízig-vérig nők maradhassanak miközben kiegyensúlyozott, boldog gyermekeket nevelnek.

Engedd, hogy a csoda valóban megtörténjen Veled is!

HappyBaby Program

90 napos személyes mentorálás, coaching kismamáknak
by Andrea Szőrfi
Kismama-és AnyaMentor, Coach

Ha készen állsz arra, hogy Te is tudatos anyukává válj, akkor a legjobb helyen jársz. A HAPPYBABY programom által magabiztos és vonzó anyukává válhatsz, aki képes a korlátozó családi mintáktól és társadalmi sémáktól független, boldog gyermekeket nevelni.

Miben segít a programom?

 • Megteremteni a harmóniát az életedben és ragyogó magabiztossággal megélni a női lét minden szerepét, ezáltal képessé válsz könnyeden kezelni a kihívásokat. Önbizalommal teli, TUDATOS anyává válni, aki ezáltal önmaga legnagyobb példaképévé válhat.
 • Megtanulni az utat, hogy hogyan válj életed főszereplőjévé, ezzel esélyt kapsz, hogy elégedett, magabiztos és kiteljesedett nőként boldog, kiegyensúlyozott családban nevelhesd születendő gyermekedet, miközben magad és férjed számára is vonzó maradsz.
 • Hosszútávon fenntartható, intimitással teli, boldog párkapcsolatot kialakítani, amiben a Párod istennőként fog tekinteni rád és mindenben támogat.
 • Felismerni a hozott, rossz nevelési mintákat és elengedni azokat, ezáltal egészséges gyermeket nevelni a Te értékrended szerint, hogy egészséges felnőttként ők is harmonikus családot alapíthassanak.
 • Átalakítani a szüléssel kapcsolatos félelmeidet, ezáltal felkészülten várni a pillanatot és örömmel megélni a teremtés csodáját, ami segít abban, hogy szép élmény maradjon benned és segít a további gyermekvállalással kapcsolatos döntéshozatalban.

„Könnyebb erős gyermeket nevelni, mint helyrehozni egy megtört embert.”

Frederick Douglass

Andiról mondták

 

Sikertörténetek

Andival való ismeretségünk korábbra datálódik, mint ahogy a beszélgetéseink az anyává válásról és az anyaságról kezdődtek.

Az első várandósságunkat néhány hónap eltéréssel ugyan, de egy időben éltük meg. Nagyon sok tapasztalatot osztott meg velem Andi, ami révén mindig fel tudtam előre készülni, hogy a következő időszak milyen izgalmakat és nehézségeket rejt. Számomra kifejezetten fontos volt, hogy nem csak az élet habos oldalát látta és osztotta meg velem, hanem őszintén tudunk beszélni a várandósság és az anyaság terheiről is. 

Hasonló szabadságfokkal éltük a gyerekek előtt is az életünket és hasonló elveket követünk a gyermeknevelés terén is. Azt gondolom, hogy számomra a hasonlóság az egyik legfontosabb tényező, hiszen sokkal könnyebb így beszélgetni egy-egy helyzetről, problémáról. Beszélni, tapasztalatokat cserélni, ötleteket gyűjteni szükséges. Kell olykor egy kis támasz, iránymutatás vagy megerősítés.

„Boldog anya, boldog baba…” tartja a mondás. Szerintem ennek feltétele a boldog Nő. Aki élménnyel tudja megélni adott pillanatban az anyaságot, társ és feleség tud lenni a mindennapokban és Nő tud maradni a saját maga számára. Szerintem ettől lesz egy anya balanced mom. Ehhez pedig szívből ajánlom Andit és az általa kidolgozott programot. 

– Hipszki Nóra

Az anyaságról, a házasságról, a gyereknevelésről mindenkinek megvan a saját véleménye, mindenki másként csinálja és persze mindenki nagyon kritikus. Az anyaság elviekben mindenkinek nagyon megy, egészen addig amíg gyakorlatban valami nem úgy sikerül, mint ahogy azt korábban eltervezte. Az anyaság tele van ilyen helyzetekkel, emiatt sokszor éreztem és érzem úgy, hogy na ez nekem már túl sok, nem csinálom elég jól és sajnos azt sem tudom, hogy hogyan kellene megoldani az adott helyzetet. 

Andi sokat segített, hogy saját magamhoz mérjem magam, sokat fejlődtem a támogatásával. Nagyon objektíven látja az anyaság tabu témáit. Őszintén elmondja, ha valamiről más a véleménye, de nem bírál. Próbál rávezetni, hogy hogyan oldjam meg könnyebben a feszültségeket, hogy egy nehéz élethelyzetben mi az, ami segíthet előrébb jutni. Segített, hogy többet foglalkozzak a párkapcsolatom minőségének javításával. Rámutatott, hogy mitől más a női és férfi energia és miért fontosak a különbözőségek. 

Saját tapasztalatairól is őszintén beszél, saját gyengeségeit sem rejtegeti, ezáltal vált hiteles coachá a szememben. Anyaként harmóniában maradni nem könnyű feladat, nekem sokat segít, ha látom, hogy más anyák is hasonló nehézségekkel küzdenek és a harmóniát mégis fenn tudják tartani az életükben. A beszélgetések során megerősítette bennem, hogy én is képes vagyok ennek a megvalósítására, mire érdemes jobban figyelnem, hogyan viszonyuljak a párkapcsolati konfliktusokhoz és azok megoldásához. 

– Bíró Csilla

…és hogyan érjük el mindezt?

A HAPPYBABY módszertanom segítségével lépésről lépésre haladunk a kitűzött cél irányában.

90 nap alatt az órai feladatokat otthoni munka is követi, melyek segítenek abban, hogy

 

 • Stabilizáljuk az önbizalmadat és az önértékelésedet, mely a legfontosabb alapja, hogy harmonikus, tudatos és magabiztos anyává válhass, ezáltal elégedett és kiteljesedett családi életet élhess szülőként is.
 • Megerősítjük a párkapcsolatodat, ami segít, hogy szerető, szenvedélyes és életteli kapcsolatod legyen a baba születését követően is. Előtérbe helyezzük az intimitást, amivel megelőzheted, hogy valaha is elhidegüljetek egymástól, hiszen párod is élvezni fogja energikus, pezsgő hozzáállásodat.
 • Felismerjük és átalakítjuk a hozott rossz nevelési mintákat, ami segít abban, hogy ezeket ledolgozva egészséges gyermekeket neveljetek. A nevelési alapelveket a pároddal közös nevezőre hozzuk annak érdekében, hogy a következetes, tudatos módszerek által gyermekeitek jókedvű, pozitív és empatikus felnőttekké válhassanak.
 • Felkészülünk a szülésre testben és lélekben annak érdekében, hogy euforikus, dicsőséges és örömteli szülésben legyen részed, mely elengedhetetlen feltétele a biztonságos kötődés kialakulásának babáddal és nagyszerű alapja a további családtervezésnek.
 • Előkészítjük az új életed annak érdekében, hogy magabiztosan, nyugodtan és derűsen állj a szülést követő időszakban felmerülő kihívások elé és a kórházból hazatérve is tudd, hogy mit is kezdj a babával. Ezáltal párod is büszke lesz Rád és mindenben támogat majd, mert egy ellazult, kiegyensúlyozott, önbizalommal teli anyát fog látni benned.
 • Behívjuk életedbe a segítséget, hogy az anyaság kapcsán jelentkező túlterheltséget, kimerültséget és kiégést a könnyedség, a gondtalanság és a kiteljesedettség váltsa fel. Megtanulhatod, hogy hogyan bízz másokban, ezzel képessé válhatsz időben elengedni a babát, hogy mindig életteli és energikus maradj önmagad és családod számára, hiszen így lehetsz a leghitelesebb példakép.

Készen állsz? Válaszd Te is a tudatosságot!

A 90 napos személyes program Neked szól, amennyiben

…készen állsz a változásra
…készen állsz arra, hogy leszámolj a félelmekkel és kezedbe vedd az irányítást, ezzel esélyt adva annak, hogy csodás szülésben legyen részetek
… készen állsz arra, hogy NEM-et mondj a társadalmi elvárásoknak
…elkötelezted magad, hogy mindent megteszel annak érdekében, hogy magabiztos, tudatos anyává válj, ezáltal kiegyensúlyozott életet élj
…elkötelezted magad, hogy a tudatos nevelést választod annak érdekében, hogy a rossz nevelési mintáktól mentes egészséges, boldog gyermekeket nevelj

Mit tartalmaz a 90 napos HAPPYBABY program?

 • 10 x 60 perces egyéni mentorálás és coaching személyesen vagy elektronikus csatornán heti rendszerességgel, melyek támogatnak, hogy megteremtsd az egyensúlyt Nőként, Feleségként és Anyaként, ezáltal ízig-vérig nő maradj Anyaként is
 • a konzultációs órákat kiegészítő „házi feladatok”, melyek segítenek az anyai újjászületésben, hogy magabiztosan és tudatosan állj szemben a kihívásokkal
 • folyamatos e-mail kapcsolattartás a 90 napon keresztül és a szülést követő 6 hétben
 • amennyiben szeretnéd, akkor a szülés során veled tartok dúlaként és támogatlak (dúlaként a szülésen való részvétel költségét a HAPPYBABY program ára nem tartalmazza)

Jelentkezem a programra!

A 90 napos HAPPYBABY program ára
250.000 Ft

Részletfizetés lehetséges!

Gyakorlatias, könnyen alkalmazható tanácsok

Ha érdekelnek az izgalmas és elgondolkodtató, a gyakorlatban is könnyen alkalmazható tartalmak és praktikák, akkor bátran iratkozz fel. Mivel jómagam sem szeretem a kéretlen levelek áradatát, így havonta maximum csak 4 db levelet fogsz tőlem kapni - azt is főleg hasznos és könnyen alkalmazható módszerekről.

Szőrfi Andrea kismama mentor és anyamentor - BalancedMoms logo