Hamarosan anya leszel?

HappyBaby Program

10+1 alkalmas mentorálás, coaching kismamáknak
by Andrea Szőrfi
Kismama-és AnyaMentor, Coach, Dúla

A bemutatkozó alkalom ingyenes

Szülésfelkészítő program - Kismama mentor, Anyamentor, Dúla, Coach, BalancedMoms

Életed egyik legnagyobb pillanata előtt állsz, hamarosan ANYA leszel? Mégsem tudod 100%-osan megélni, nem érzed magad felhőtlenül boldognak, mert tele vagy megválaszolatlan kérdésekkel, félelmekkel?

 • Hogyan legyek jó anya, ha nem érzem magam ősanya típusnak?
 • Egészséges lesz a baba?
 • Most véget ért a szabad életem?
 • Hogyan leszek képes a kapott rossz szülői mintáimat átalakítva tudatos értékrend alapján nevelni gyermekemet?
 • Hogyan fogom ellátni a babát a hétköznapokban, amíg a férjem dolgozik?
 • Mit kezdek majd a babával a kórházból hazatérve?
 • Hogyan leszek képes megteremteni az életünkben a harmóniát nőként, feleségként és anyaként?
 • Hogyan őrizzem meg az intimitást a párkapcsolatomban?

Ismerősen cseng?

Ne aggódj, nem vagy egyedül, hiszen ezek a gondolatok a babavárás természetes velejárói. Most egy számodra ismeretlen útra léptél, életed új szakaszához érkeztél, ahol eddig nem ismert dolgok várnak Rád és erre az újonnan alakuló családod érdekében tudatosan fel kell készülnöd.

Engedd, hogy a csoda valóban megtörténjen Veled is!

A 10+1 alkalmas személyes program Neked szól, amennyiben

…készen állsz a változásra
…készen állsz arra, hogy leszámolj a félelmekkel és kezedbe vedd az irányítást, ezzel esélyt adva annak, hogy csodás szülésben legyen részetek
… készen állsz arra, hogy NEM-et mondj a társadalmi elvárásoknak
…elkötelezted magad, hogy mindent megteszel annak érdekében, hogy magabiztos, tudatos anyává válj, ezáltal kiegyensúlyozott életet élj
…elkötelezted magad, hogy a tudatos nevelést választod annak érdekében, hogy a rossz nevelési mintáktól mentes egészséges, boldog gyermekeket nevelj

Mit tartalmaz a 10+1 alkalmas HAPPYBABY program?

 • 1×30 perces ingyenes bemutatkozó beszélgetés, ahol megbeszéljük, hogy miben és hogyan tudok Neked segíteni és Rád szabjuk a teljes programot. Ez alapján eldöntheted, hogy részt veszel-e a Programban és kéred-e a további 10 alkalmas konzultációt.
 • Ha úgy döntesz, hogy velem tartasz és kéred a 10×60-90 perces Rád szabott mentorálást, akkor egy Panarom illóolajjal ajándékozlak meg
 • a konzultációs órákat kiegészítő „házi feladatok”, melyek segítenek az anyai újjászületésben, hogy magabiztosan és tudatosan állj szemben a kihívásokkal
 • folyamatos kapcsolattartás a konzultációs időszak alatt és a szülést követő 6 hétben
 • amennyiben szeretnéd, akkor a szülés során veled tartok dúlaként és támogatlak (dúlaként a szülésen való részvétel költségét a HAPPYBABY program ára nem tartalmazza)

Jelentkezem a programra!

A 10+1 alkalmas HAPPYBABY program ára 190.000 Ft

Részletfizetés lehetséges!

A program online és személyesen is elérhető!

A bemutatkozó alkalom ingyenes

Miben segít a programom?

 • Megteremteni a harmóniát az életedben és ragyogó magabiztossággal megélni a női lét minden szerepét, ezáltal képessé válsz könnyeden kezelni a kihívásokat. Önbizalommal teli, TUDATOS anyává válni, aki ezáltal önmaga legnagyobb példaképévé válhat.
 • Megtanulni az utat, hogy hogyan válj életed főszereplőjévé, ezzel esélyt kapsz, hogy elégedett, magabiztos és kiteljesedett nőként boldog, kiegyensúlyozott családban nevelhesd születendő gyermekedet, miközben magad és férjed számára is vonzó maradsz.
 • Hosszútávon fenntartható, intimitással teli, boldog párkapcsolatot kialakítani, amiben a Párod istennőként fog tekinteni rád és mindenben támogat.
 • Felismerni a hozott, rossz nevelési mintákat és elengedni azokat, ezáltal egészséges gyermeket nevelni a Te értékrended szerint, hogy egészséges felnőttként ők is harmonikus családot alapíthassanak.
 • Átalakítani a szüléssel kapcsolatos félelmeidet, ezáltal felkészülten várni a pillanatot és örömmel megélni a teremtés csodáját, ami segít abban, hogy szép élmény maradjon benned és segít a további gyermekvállalással kapcsolatos döntéshozatalban.

„Könnyebb erős gyermeket nevelni, mint helyrehozni egy megtört embert.”

Frederick Douglass

Ha készen állsz arra, hogy Te is tudatos anyukává válj, akkor a legjobb helyen jársz. A HAPPYBABY programom által magabiztos és vonzó anyukává válhatsz, aki képes a korlátozó családi mintáktól és társadalmi sémáktól független, boldog gyermekeket nevelni.

…és hogyan érjük el mindezt?

A HAPPYBABY módszertanom segítségével lépésről lépésre haladunk a kitűzött cél irányában.

10+1 alkalom alatt az órai feladatokat otthoni munka is követi, melyek segítenek abban, hogy

 

 • Stabilizáljuk az önbizalmadat és az önértékelésedet, mely a legfontosabb alapja, hogy harmonikus, tudatos és magabiztos anyává válhass, ezáltal elégedett és kiteljesedett családi életet élhess szülőként is.
 • Megerősítjük a párkapcsolatodat, ami segít, hogy szerető, szenvedélyes és életteli kapcsolatod legyen a baba születését követően is. Előtérbe helyezzük az intimitást, amivel megelőzheted, hogy valaha is elhidegüljetek egymástól, hiszen párod is élvezni fogja energikus, pezsgő hozzáállásodat.
 • Felismerjük és átalakítjuk a hozott rossz nevelési mintákat, ami segít abban, hogy ezeket ledolgozva egészséges gyermekeket neveljetek. A nevelési alapelveket a pároddal közös nevezőre hozzuk annak érdekében, hogy a következetes, tudatos módszerek által gyermekeitek jókedvű, pozitív és empatikus felnőttekké válhassanak.
 • Felkészülünk a szülésre testben és lélekben annak érdekében, hogy euforikus, dicsőséges és örömteli szülésben legyen részed, mely elengedhetetlen feltétele a biztonságos kötődés kialakulásának babáddal és nagyszerű alapja a további családtervezésnek.
 • Előkészítjük az új életed annak érdekében, hogy magabiztosan, nyugodtan és derűsen állj a szülést követő időszakban felmerülő kihívások elé és a kórházból hazatérve is tudd, hogy mit is kezdj a babával. Ezáltal párod is büszke lesz Rád és mindenben támogat majd, mert egy ellazult, kiegyensúlyozott, önbizalommal teli anyát fog látni benned.
 • Behívjuk életedbe a segítséget, hogy az anyaság kapcsán jelentkező túlterheltséget, kimerültséget és kiégést a könnyedség, a gondtalanság és a kiteljesedettség váltsa fel. Megtanulhatod, hogy hogyan bízz másokban, ezzel képessé válhatsz időben elengedni a babát, hogy mindig életteli és energikus maradj önmagad és családod számára, hiszen így lehetsz a leghitelesebb példakép.

Készen állsz? Válaszd Te is a tudatosságot!

Jelentkezem a programra!

A 10+1 alkalmas HAPPYBABY program ára

190.000 Ft

Részletfizetés lehetséges!

A bemutatkozó alkalom ingyenes

Gyakorlatias, könnyen alkalmazható tanácsok

Ha érdekelnek az izgalmas és elgondolkodtató, a gyakorlatban is könnyen alkalmazható tartalmak és praktikák, akkor bátran iratkozz fel. Mivel jómagam sem szeretem a kéretlen levelek áradatát, így havonta maximum csak 4 db levelet fogsz tőlem kapni - azt is főleg hasznos és könnyen alkalmazható módszerekről.