Konzultáció

Egy alkalmas konzultáció kismamáknak és kisgyermekes anyáknak

Ára:

90 perc: 25.000 Ft

Szőrfi Andrea kismama mentor és anyamentor - BalancedMoms gyerek

Ha most készülsz az anyaságra, vagy gyakorló kisgyerekes anya vagy, akkor várlak az egyéni konzultációmra, ahol kötöttségek, tabuk nélkül beszélgethetünk.

Coachként, mentorként és dúlaként rengeteg hasznos információval várlak, amit két fiú anyukájaként a saját tapasztalataimmal fűszerezek meg.

Milyen témákban tudok segíteni?

ÉNIDŐt akarok most!

Ha úgy érzed, hogy minden a gyerek körül forog és te totálisan nem számítasz a saját életedben, akkor vegyél egy nagy levegőt és iktasd be az életedbe az énidőt. Ne aggódj, nem egyedül kell megtenned! Segítek, hogy mit és hogyan csinálj!

Másnak miért olyan ÖNÁLLÓ a BABÁJA?

Ha ez a kérdés motoszkál a fejedben és azt érzed, hogy valamit talán elszúrtál, mert egy lépést sem tudsz tenni a babád nélkül, vagy órákat töltesz az altatással, akkor itt az ideje, hogy megtanítsd gyermekedet az önálló játékra és elalvásra annak érdekében, hogy melegen és nyugodtan ihasd meg a kávédat.

JÓ SZÜLÉSÉLMÉNYre vágyom

Ha szeretnéd megtervezni a szülést, de elvesztél az információkban, akkor engedd meg, hogy kitisztázzuk a legfontosabbakat, mert csak jó információ birtokában vagy képes jó döntéseket hozni. De ne feledd, hogy a tervezés mellett az elengedést is meg kell tanulni!

PÁRKAPCSOLATI FELFRISSÜLÉSre vágyom

Ha azt érzed, hogy a baba érkezése óta eltávolodtatok egymástól és elveszett az intimitás, akkor a legjobb helyen jársz. Gyere el egy intim beszélgetésre, ahol mindent bevetünk, hogy a szenvedély visszaköltözzön a mindennapokba.

CSÁSZÁR vs. TERMÉSZETES SZÜLÉS – Melyiket válasszam?

Ha félsz a szüléstől és abban sem vagy biztos, hogy mit jelent a baba és a Te számodra a természetes szülés és a császármetszés, akkor érdemes átbeszélnünk a folyamatot és a hatásokat. Ha tudod, hogy mi vár Rád, akkor könnyebben tudsz azonosulni vele és szülésélményedet a félelmek helyett a vágyaid határozzák meg.

Ilyen és ehhez hasonló témákkal várlak!

Ne habozz, jelentkezz be még ma!

A konzultáció online és személyesen is elérhető!

    Választásod*

    Adataim megadásával elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban és az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

    Gyakorlatias, könnyen alkalmazható tanácsok

    Ha érdekelnek az izgalmas és elgondolkodtató, a gyakorlatban is könnyen alkalmazható tartalmak és praktikák, akkor bátran iratkozz fel. Mivel jómagam sem szeretem a kéretlen levelek áradatát, így havonta maximum csak 4 db levelet fogsz tőlem kapni - azt is főleg hasznos és könnyen alkalmazható módszerekről.

    Szőrfi Andrea kismama mentor és anyamentor - BalancedMoms logo