Nem érzed magad elég jó anyának?

CoolMom Program

8+1 alkalmas mentorálás, coaching kisgyermekes anyáknak
by Andrea Szőrfi
Kismama-és AnyaMentor, Coach, Dúla

CoolMom Program - Kismama mentor, Anyamentor, Dúla, Coach, BalancedMoms

Mindig is arra vágytál, hogy egyszer anya legyél?

Végre sikerült…megszületett a várva várt baba, vagy már többen is vannak a gyerekek, és mivel azt mondják, hogy ez a világ legcsodálatosabb dolga, így felhőtlenül boldognak kellene lenned,

de HOPPÁ,

…Te mégis kezdesz totálisan szétcsúszni? Egyre nagyobb a stressz az életedben?

A szorongás, a depresszió és a párterápia elkerülhető!

 • Azon kaptad magad, hogy nem vagy felhőtlenül boldog, pedig mindenki ezt várja Tőled? Életedet kezdi meghatározni a szorongás?
 • Legbelül egyedül érzed magad és magányos vagy, de nem mered megosztani másokkal? Félsz tőle, hogy utolért a depresszió?
 • Összecsaptak a fejed fölött a hullámok és kételkedsz magadban, hogy neked is sikerülhet helyre billenteni a dolgokat?
 • Fogalmad sincs, hogyan zsonglőrködj a szerepek között és ez stresszessé tesz?
 • NŐ, FELESÉG ÉS ANYA egyszerre, ráadásul harmóniában és kiégés nélkül?
 • Úgy érzed, hogy ez túl sok és ez csak a környezetedben élő szuper mamiknak jöhet össze?
 • Aggaszt a kérdés, hogy hogyan válhatnál elég jó szülővé a gyerekeid számára, miközben távolról sem érzed magad ősanya típusnak?
 • Rettegsz az elhidegülés gondolatától és kíváncsi vagy arra, hogyan őrizhetnéd meg az intimitást a párkapcsolatodban párterápia nélkül?

Ismerős?

A 8+1 alkalmas COOLMOM program Neked szól, amennyiben

…készen állsz a változásra
…készen állsz arra, hogy leszámolj a félelmekkel és kezedbe vedd az irányítást, ezzel esélyt adva annak, hogy csodás szülésben legyen részetek
… készen állsz arra, hogy NEM-et mondj a társadalmi elvárásoknak
…elkötelezted magad, hogy mindent megteszel annak érdekében, hogy magabiztos, tudatos anyává válj, ezáltal kiegyensúlyozott életet élj
…elkötelezted magad, hogy a tudatos nevelést választod annak érdekében, hogy a rossz nevelési mintáktól mentes egészséges, boldog gyermekeket nevelj

Mit tartalmaz a 8+1 alkalmas COOLMOM program?

 • 1×60 perces bemutatkozó beszélgetés, ahol megbeszéljük, hogy miben és hogyan tudok Neked segíteni és Rád szabjuk a teljes programot. Ez alapján eldöntheted, hogy részt veszel-e a Programban és kéred-e a további 8 alkalmas konzultációt. A 60 perces beszélgetés ára 20.000 Ft, amit a teljes program ára magában foglal.
 • Ha úgy döntesz, hogy velem tartasz és kéred a 8×90 perces Rád szabott mentorálást, akkor egy Panarom illóolajjal ajándékozlak meg
 • 8×90 perces egyéni mentorálás online vagy személyesen heti rendszerességgel, mely támogat, hogy megteremtsd az egyensúlyt Nőként, Feleségként és Anyaként, ezáltal ízig-vérig nő maradj Anyaként is
 • a konzultációs órákat kiegészítő „házi feladatok”, melyek segítenek az anyai újjászületésben, hogy magabiztosan és tudatosan állj szemben a kihívásokkal
 • folyamatos kapcsolattartás a konzultációs időszak alatt

Jelentkezem a programra!

A 8+1 alkalmas COOLMOM program ára 220.000 Ft

Részletfizetés lehetséges!

A program online és személyesen is elérhető!

Miben segít a programom?

 • Megteremteni a harmóniát az életedben és ragyogó magabiztossággal megélni a női lét minden szerepét, ezáltal képessé válsz könnyeden kezelni a kihívásokat.
 • Önbizalommal teli, TUDATOS anyává válni, aki ezáltal önmaga és gyermekei legnagyobb példaképévé válhat.
 • Megtanulni az utat, hogy hogyan válj életed főszereplőjévé, ezzel esélyt kapsz, hogy elégedett, magabiztos és kiteljesedett nőként boldog, kiegyensúlyozott családban nevelhesd gyermekedet, miközben magad és férjed számára is vonzó maradsz.
 • Hosszútávon fenntartható, intimitással teli, boldog párkapcsolatot kialakítani, amiben a Párod istennőként fog tekinteni rád és mindenben támogat.
 • Felismerni a hozott, rossz nevelési mintákat és elengedni azokat, ezáltal egészséges gyermeket nevelni a Te értékrended szerint, hogy egészséges felnőttként ők is harmonikus családot alapíthassanak.

„Könnyebb erős gyermeket nevelni, mint helyrehozni egy megtört embert.”

Frederick Douglass

Ha készen állsz arra, hogy Te is tudatos anyukává válj, akkor a legjobb helyen jársz. A COOLMOM programom által magabiztos és vonzó anyukává válhatsz, aki képes a korlátozó családi mintáktól és társadalmi sémáktól független, boldog gyermekeket nevelni.

…és hogyan érjük el mindezt?

A COOLMOM módszertanom segítségével lépésről lépésre haladunk a kitűzött cél irányában.

A 8+1 alkalom alatt az órai feladatokat otthoni munka is követi, melyek segítenek abban, hogy

 

 • Stabilizáljuk az önbizalmadat és az önértékelésedet, mely a legfontosabb alapja, hogy harmonikus, tudatos és magabiztos anyává válhass, ezáltal elégedett és kiteljesedett családi életet élhess szülőként is.
 • Megerősítjük a párkapcsolatodat, ami segít, hogy szerető, szenvedélyes és életteli kapcsolatod legyen szülőként is. Előtérbe helyezzük az intimitást, amivel megelőzheted, hogy valaha is elhidegüljetek egymástól, hiszen párod is élvezni fogja energikus, pezsgő hozzáállásodat.
 • Felismerjük és átalakítjuk a hozott rossz nevelési mintákat, ami segít abban, hogy ezeket ledolgozva egészséges gyermekeket neveljetek. A nevelési alapelveket a pároddal közös nevezőre hozzuk annak érdekében, hogy a következetes, tudatos módszerek által gyermekeitek jókedvű, pozitív és empatikus felnőttekké válhassanak.
 • Harmóniába hozzuk az életed annak érdekében, hogy magabiztosan, nyugodtan és derűsen állj a szülői kihívások elé és a szembe jövő problémákra, mint lehetőségekre tekints. Ezáltal párod is büszke lesz Rád és mindenben támogat majd, mert egy ellazult, kiegyensúlyozott, önbizalommal teli anyát fog látni benned, aki rugalmasan kezeli a dolgokat.

Lépj Te is a tudatosság útjára és válj szabaddá!

Jelentkezem a programra!

A 8+1 alkalmas COOLMOM program ára

220.000 Ft 

Részletfizetés lehetséges!

Gyakorlatias, könnyen alkalmazható tanácsok

Ha érdekelnek az izgalmas és elgondolkodtató, a gyakorlatban is könnyen alkalmazható tartalmak és praktikák, akkor bátran iratkozz fel. Mivel jómagam sem szeretem a kéretlen levelek áradatát, így havonta maximum csak 4 db levelet fogsz tőlem kapni - azt is főleg hasznos és könnyen alkalmazható módszerekről.

Szőrfi Andrea kismama mentor és anyamentor - BalancedMoms logo