Egy leendő dúla gondolatai

Az elmúlt 3 napot dúlaképzésen töltöttem, ami egy igazi önismereti utazás tele hullámzással.
Szándékosan nem a hullámhegyeket és völgyeket használom most, mert bár voltak mélyebb és magasabb pontok, nem volt kiakadás, csak ÁRAMLÁS, HULLÁMZÁS.

Egy olyan női körben találtam magam, ami ritkán adatik meg. Pedig eszméletlenül hiányzik, hogy mi nők összejöjjünk, akár az online térben, akár az Anyák egyensúlyban csoportban és merjük megosztani egymással a gondolatainkat, kérdéseinket, vágyainkat, félelmeinket és tudjunk egymásnak SZERETETTELJESEN SEGÍTENI.

Azon gondolkodtam, hogy mi lehet az oka annak, hogy ennyire eltávolodtunk a régi hagyományoktól, hogy talán már a zsigereinkből is kezd eltűnni az a női bölcsesség, ami oly régen evidens volt és megkérdőjelezhetetlen.
Számos világmegváltó gondolat után kikötöttem amellett, hogy annyira felgyorsult a világunk és olyan sok a külső nyomás, hogy már nincs lehetőségünk, vagy félünk lelassulni, befelé fordulni. Pedig olyan sokat fejlődött a tudomány, a pszichológia és ezzel párhuzamosan sokkal minőségibb életet élhetnénk, de ahogy fejlődünk, felejtjük el a bennünk lévő erőket, ösztönöket.

Van egy jó hírem! Vannak hozzám hasonló nő társaim, akik úgy gondoljuk, hogy vissza kell hozni és újra kell éleszteni ezt a tudást és segítenünk kell egymást abban, hogy könnyedebben járhassuk az útunkat.
Nekem is sikerült beleengednem magamat ebbe a HULLÁMZÁSBA és felszabadító, néha meghökkentő felfedezéseket tennem saját magammal kapcsolatban, amik a helyükre rendezték a puzzle egy-két darabkáját.
Kaptam egy hatalmas megerősítést, hogy az utamon vagyok és a vágyam, hogy segíthessem a nőket, a gyerekeket, a párkapcsolatokat, a szerelmeket, a házasságokat, a szüléseket és mindent, ami az életünk számomra meghatározó értékei csak tovább erősödött bennem és csillapíthatatlanná vált.

Bízom benne, hogy alkalmam lesz átadni valamennyit abból a sok szeretetből, amit megélhettem és ti is tovább adjátok majd azoknak, akiknek szüksége van rá.

Ezeket a sorokat, mint leendő dúla írom nektek, aki sokkal több, mint egy asszonytársi segítő a szüléseknél. Sokkal inkább egy segítő az élet mérföldköveinél.

Létrehoztam egy zárt Facebook csoportot azért, hogy legyen egy olyan tér, ahol nyíltan, félelmek nélkül, előítéletektől nem tartva oszthatjuk meg egymással gondolatainkat. Egy olyan kis közösségben, ahol nincs helye tabuknak, sokkal inkább a diszkréciónak és a támogatásnak. 🥰
Itt minden helyet kaphat, amit mi NŐK, ANYÁK kibeszélünk, vagy éppen NEM MERÜNK kibeszélni. Bátran dobjatok fel témákat, illetve kérjetek segítséget, ajánlásokat egymástól.

Csatlakozz bátran!

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: No posts available for this Facebook ID

Szőrfi Andrea kismama mentor és anyamentor - BalancedMoms logo