Kezdesz szétesni Anyukaként?

CoolMom Program

90 napos személyes mentorálás, coaching kismamáknak
by Andrea Szőrfi
Kismama-és AnyaMentor, Coach

Az első alkalom ingyenes

Mindig is arra vágytál, hogy egyszer anya legyél?

Végre sikerült…megszületett a várva várt baba, vagy már többen is vannak a gyerekek, és mivel azt mondják, hogy ez a világ legcsodálatosabb dolga, így felhőtlenül boldognak kellene lenned,

de HOPPÁ,

…Te mégis kezdesz totálisan szétcsúszni?

 • Azon kaptad magad, hogy nem vagy felhőtlenül boldog, pedig mindenki ezt várja Tőled? Életedet kezdi meghatározni a szorongás?
 • Legbelül egyedül érzed magad és magányos vagy, de nem mered megosztani másokkal? Félsz tőle, hogy utolért a depresszió?
 • Összecsaptak a fejed fölött a hullámok és kételkedsz magadban, hogy neked is sikerülhet helyre billenteni a dolgokat?
 • Fogalmad sincs, hogyan zsonglőrködj a szerepek között?
 • NŐ, FELESÉG ÉS ANYA egyszerre, ráadásul harmóniában és kiégés nélkül?
 • Úgy érzed, hogy ez túl sok és ez csak a környezetedben élő szuper mamiknak jöhet össze?
 • Aggaszt a kérdés, hogy hogyan válhatnál elég jó szülővé a gyerekeid számára, miközben távolról sem érzed magad ősanya típusnak?
 • Rettegsz az elhidegülés gondolatától és kíváncsi vagy arra, hogyan őrizhetnéd meg az intimitást a párkapcsolatodban párterápia nélkül?

Ismerős?

Ne aggódj, nem vagy egyedül. Biztos vagyok benne, hogy anyaként, szülőként fenekestül felfordult az életed és erre senki nem készített fel. Nem mondták el, hogy ez ilyen nehéz lesz, pedig most mennyivel könnyebb lenne, de hidd el, hogy nincs késő. Csak rajtad áll, hogy a TUDATOSSÁG útjára lépsz-e és ezzel megteremted-e a harmóniát az életedben annak érdekében, hogy boldog családi életet élhess.

Hidd el, pontosan tudom, mit érzel.

Két gyermeket szültem két év alatt és ha most megkérdeznél, hogy ugyanígy csinálnám-e, ha elölről kezdhetném-e, akkor a válaszom IGEN lenne.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem voltak nehézségeim a gyerekvállalással kapcsolatban. SŐT!!! Már az első babavárás is tele volt kihívásokkal, aztán szélsebesen jött a kistesó, mint egy gyorsvonat. El sem lehet képzelni, hogy mennyi újdonságot, nehézséget, kihívást, megpróbáltatást, örömet jelenthet egy kisbaba érkezése a családba és ezt mennyire képes felforgatni és tovább fokozni egy viszonylag gyorsan érkező kistesó.

Épphogy megszoktam, hogy a babával a kettőből három lett, megérkezett a család negyedik tagja, de hirtelen nem kétgyermekes anyának éreztem magam, hanem minimum három.

Totálisan felborult az éppen remekül, de még nem túl stabilan működő napirendünk és rájöttem, hogy egyedül vagyok két gyerekre, akiknek az élete csak rajtam múlik. Ott álltam a pelenkák, bébiételek, anyatejes sárga foltok és két gyerek társaságában és arról álmodtam, hogy egy szép napon legalább a napirendjük azonos lesz és igen, eljön az a pillanat, amikor egyszerre alszanak majd napközben és én megihatom a még meleg kávémat ahelyett, hogy a kávémról megfeledkezve az újabb adag szennyest válogatom.

Erre jöttek még a nyomasztó gondolatok, mint a

 • Hogyan oldjam meg az életemet két gyerekkel?
 • Hogyan leszek képes mindkét babát azonos módon szeretni?
 • Hogyan kerüljem el a testvérféltékenységet?
 • Hogyan nyerjem vissza ripsz-ropsz a szülés előtti alakomat, hogy kívánatos legyek a férjem számára? Vagy anélkül is az lehetek?
 • Lesz még alkalmunk randizni, kettesben utazni? Egyáltalán megmarad az intimitás? Tetszeni fogok a férjemnek?
 • Hoppá, és mi lesz VELEM? Magamra mikor jut idő?

Ehhez hasonló kérdések motoszkáltak bennem, miközben próbáltam minden erőmmel helyt állni a hétköznapokban és megadni mindent a gyerekek és a férjem számára. Voltak pontok, amikor kimerültem, vagy inkább lemerültem, és akkor meg kellett állnom egy kis időre és emlékeztetni magamat Popper Péter idézetére, amiben töretlenül hiszek.

„Aki nem szereti saját magát, az másokat sem képes szeretni…”

Popper Péter

Jó pár évvel ezelőtt a tudatosság mellett tettem le a voksom és ennek jegyében indultam el az önismereti utamon. Ez egy olyan utazás, aminek soha nem lesz vége, de a folyamatos önfejlesztés és tanulás segít abban, hogy az életem különböző szintjeit mindig felkészülten éljem meg. Ez segített és segít ma is abban, hogy képes legyek önmagamat életem középpontjába helyezni, és ezáltal megteremteni a harmóniát NŐként, FELESÉGként és ANYAként.

Minden nőben ott rejlik önmaga kivételes képessége arra, hogy tudatos anyaként harmóniában éljen, azonban az egyensúly, a boldog házasság és a magabiztos anyaság befektetett munka és megfelelő segítség nélkül nem megy.

Annak érdekében, hogy minél több Hozzád hasonló nőnek tudjak segíteni, kidolgoztam a COOLMOM programomat, amely segít abban, hogy a tudatosságot választva megfigyeld magadat, a párkapcsolatodat, az egyéb kapcsolataidat, a viselkedésmintáidat, a konfliktuskezelési módszereidet és mindent az életedben, ami meghatározza a működésedet.

A programom felépítésekor ötvöztem a mentorálás, a coaching és a tanácsadás adta lehetőségeket annak érdekében, hogy a leghatékonyabban tudjalak támogatni abban, hogy tudatosan alakítsd át a gondolkodásmódodat és ezáltal az életedet, hogy ízig-vérig nő maradhass miközben kiegyensúlyozott, boldog gyermekeket nevelsz.

Lépj Te is a tudatosság útjára és válj szabaddá!

CoolMom Program

90 napos személyes mentorálás anyukáknak
by Andrea Szőrfi
Kismama-és AnyaMentor, Coach

Az első alkalom ingyenes

Ha készen állsz arra, hogy Te is tudatos anyukává válj, akkor a legjobb helyen jársz. A COOLMOM programom által magabiztos és vonzó anyukává válhatsz, aki képes a korlátozó családi mintáktól és társadalmi sémáktól független, boldog gyermekeket nevelni.

Miben segít a programom?

 • Megteremteni a harmóniát az életedben és ragyogó magabiztossággal megélni a női lét minden szerepét, ezáltal képessé válsz könnyeden kezelni a kihívásokat.
 • Önbizalommal teli, TUDATOS anyává válni, aki ezáltal önmaga és gyermekei legnagyobb példaképévé válhat.
 • Megtanulni az utat, hogy hogyan válj életed főszereplőjévé, ezzel esélyt kapsz, hogy elégedett, magabiztos és kiteljesedett nőként boldog, kiegyensúlyozott családban nevelhesd születendő gyermekedet, miközben magad és férjed számára is vonzó maradsz.
 • Hosszútávon fenntartható, intimitással teli, boldog párkapcsolatot kialakítani, amiben a Párod istennőként fog tekinteni rád és mindenben támogat.
 • Felismerni a hozott, rossz nevelési mintákat és elengedni azokat, ezáltal egészséges gyermeket nevelni a Te értékrended szerint, hogy egészséges felnőttként ők is harmonikus családot alapíthassanak.

„Könnyebb erős gyermeket nevelni, mint helyrehozni egy megtört embert.”

Frederick Douglass

Andiról mondták

 

Sikertörténetek

Andival való ismeretségünk korábbra datálódik, mint ahogy a beszélgetéseink az anyává válásról és az anyaságról kezdődtek.

Az első várandósságunkat néhány hónap eltéréssel ugyan, de egy időben éltük meg. Nagyon sok tapasztalatot osztott meg velem Andi, ami révén mindig fel tudtam előre készülni, hogy a következő időszak milyen izgalmakat és nehézségeket rejt. Számomra kifejezetten fontos volt, hogy nem csak az élet habos oldalát látta és osztotta meg velem, hanem őszintén tudunk beszélni a várandósság és az anyaság terheiről is. 

Hasonló szabadságfokkal éltük a gyerekek előtt is az életünket és hasonló elveket követünk a gyermeknevelés terén is. Azt gondolom, hogy számomra a hasonlóság az egyik legfontosabb tényező, hiszen sokkal könnyebb így beszélgetni egy-egy helyzetről, problémáról. Beszélni, tapasztalatokat cserélni, ötleteket gyűjteni szükséges. Kell olykor egy kis támasz, iránymutatás vagy megerősítés.

„Boldog anya, boldog baba…” tartja a mondás. Szerintem ennek feltétele a boldog Nő. Aki élménnyel tudja megélni adott pillanatban az anyaságot, társ és feleség tud lenni a mindennapokban és Nő tud maradni a saját maga számára. Szerintem ettől lesz egy anya balanced mom. Ehhez pedig szívből ajánlom Andit és az általa kidolgozott programot. 

– Hipszki Nóra

Az anyaságról, a házasságról, a gyereknevelésről mindenkinek megvan a saját véleménye, mindenki másként csinálja és persze mindenki nagyon kritikus. Az anyaság elviekben mindenkinek nagyon megy, egészen addig amíg gyakorlatban valami nem úgy sikerül, mint ahogy azt korábban eltervezte. Az anyaság tele van ilyen helyzetekkel, emiatt sokszor éreztem és érzem úgy, hogy na ez nekem már túl sok, nem csinálom elég jól és sajnos azt sem tudom, hogy hogyan kellene megoldani az adott helyzetet. 

Andi sokat segített, hogy saját magamhoz mérjem magam, sokat fejlődtem a támogatásával. Nagyon objektíven látja az anyaság tabu témáit. Őszintén elmondja, ha valamiről más a véleménye, de nem bírál. Próbál rávezetni, hogy hogyan oldjam meg könnyebben a feszültségeket, hogy egy nehéz élethelyzetben mi az, ami segíthet előrébb jutni. Segített, hogy többet foglalkozzak a párkapcsolatom minőségének javításával. Rámutatott, hogy mitől más a női és férfi energia és miért fontosak a különbözőségek. 

Saját tapasztalatairól is őszintén beszél, saját gyengeségeit sem rejtegeti, ezáltal vált hiteles coachá a szememben. Anyaként harmóniában maradni nem könnyű feladat, nekem sokat segít, ha látom, hogy más anyák is hasonló nehézségekkel küzdenek és a harmóniát mégis fenn tudják tartani az életükben. A beszélgetések során megerősítette bennem, hogy én is képes vagyok ennek a megvalósítására, mire érdemes jobban figyelnem, hogyan viszonyuljak a párkapcsolati konfliktusokhoz és azok megoldásához. 

– Bíró Csilla

…és hogyan érjük el mindezt?

A COOLMOM módszertanom segítségével lépésről lépésre haladunk a kitűzött cél irányában.

90 nap alatt az órai feladatokat otthoni munka is követi, melyek segítenek abban, hogy

 

 • Stabilizáljuk az önbizalmadat és az önértékelésedet, mely a legfontosabb alapja, hogy harmonikus, tudatos és magabiztos anyává válhass, ezáltal elégedett és kiteljesedett családi életet élhess szülőként is.
 • Megerősítjük a párkapcsolatodat, ami segít, hogy szerető, szenvedélyes és életteli kapcsolatod legyen szülőként is. Előtérbe helyezzük az intimitást, amivel megelőzheted, hogy valaha is elhidegüljetek egymástól, hiszen párod is élvezni fogja energikus, pezsgő hozzáállásodat.
 • Felismerjük és átalakítjuk a hozott rossz nevelési mintákat, ami segít abban, hogy ezeket ledolgozva egészséges gyermekeket neveljetek. A nevelési alapelveket a pároddal közös nevezőre hozzuk annak érdekében, hogy a következetes, tudatos módszerek által gyermekeitek jókedvű, pozitív és empatikus felnőttekké válhassanak.
 • Harmóniába hozzuk az életed annak érdekében, hogy magabiztosan, nyugodtan és derűsen állj a szülői kihívások elé és a szembe jövő problémákra, mint lehetőségekre tekints. Ezáltal párod is büszke lesz Rád és mindenben támogat majd, mert egy ellazult, kiegyensúlyozott, önbizalommal teli anyát fog látni benned, aki rugalmasan kezeli a dolgokat.

Készen állsz? Várakozz és Változz Velem!

Az első alkalom ingyenes

A 90 napos személyes program Neked szól, amennyiben

…készen állsz a változásra
…készen állsz arra, hogy leszámolj a félelmekkel és kezedbe vedd az irányítást, ezzel esélyt adva annak, hogy csodás szülésben legyen részetek
… készen állsz arra, hogy NEM-et mondj a társadalmi elvárásoknak
…elkötelezted magad, hogy mindent megteszel annak érdekében, hogy magabiztos, tudatos anyává válj, ezáltal kiegyensúlyozott életet élj
…elkötelezted magad, hogy a tudatos nevelést választod annak érdekében, hogy a rossz nevelési mintáktól mentes egészséges, boldog gyermekeket nevelj

Mit tartalmaz a 90 napos COOLMOM program?

 • 10 x 60 perces egyéni mentorálás személyesen vagy elektronikus csatornán heti rendszerességgel, melyek támogatnak, hogy megteremtsd az egyensúlyt Nőként, Feleségként és Anyaként, ezáltal ízig-vérig nő maradj Anyaként is
 • a konzultációs órákat kiegészítő „házi feladatok”, melyek segítenek az anyai újjászületésben, hogy magabiztosan és tudatosan állj szemben a kihívásokkal
 • folyamatos e-mail kapcsolattartás a 90 napon keresztül

Jelentkezem a programra!

A 90 napos COOLMOM program ára
250.000 Ft

Részletfizetés lehetséges!

Az első alkalom ingyenes

Gyakorlatias, könnyen alkalmazható tanácsok

Ha érdekelnek az izgalmas és elgondolkodtató, a gyakorlatban is könnyen alkalmazható tartalmak és praktikák, akkor bátran iratkozz fel. Mivel jómagam sem szeretem a kéretlen levelek áradatát, így havonta maximum csak 4 db levelet fogsz tőlem kapni - azt is főleg hasznos és könnyen alkalmazható módszerekről.

Szőrfi Andrea kismama mentor és anyamentor - BalancedMoms logo